Centar za inovacije

Pomažemo Vam u stvaranju najboljih gotovih proizvoda

Naš globalni tim od 575 tehničkih savjetnika stoji vam na usluzi kako bi vam pomogli u daljnjem razvoju vještina u pekarstvu, slastičarstvu i proizvodnji čokolade. Oni dijele svoje stručno znanje i iskustvo i zajedno s vama razvijaju nove recepte ili koncepte proizvoda kako bi vam omogućili stvaranje nekih od najboljih gotovih proizvoda na svijetu. 

U našoj mreži od 93 Centra za inovacije s najnovijom opremom, možemo vam pružiti inspiraciju, usporediti vaše proizvode s konkurentima i organizirati degustaciju kako biste odabrali najbolje sastojke.

Inovacije za sve

Naš Puratos Konding tim od 2 slastičarska i 2 pekarska demonstratora, posvećena su pružanju podrške kupcima na lokalnoj i regionalnoj razini, pružajući im pristup najnovijoj industrijskoj opremi, stručnosti i osposobljavanju, kao i dubinskom istraživanju međunarodnih trendova.

Usmjeravamo svoj fokus na tri temeljna sektora - pekarstvo, slastičarstvo i izradu čokolade - ali nudimo svoje usluge svim našim kupcima, bez obzira na to bili oni veliki ili mali. Od obrtnika do industrijskih proizvođača, od HoReCa segmenta do velikih supermarketa, svaki je naš kupac dobrodošao.

To je Vaš inovacijski centar

Ako živite predaleko od jednog od naših Centara za inovacije ili samo trebate smjernice noću ili tijekom vikenda, podršku možete dobiti putem našeg Virtualnog Centra za inovacije. Tamo vam naš virtualni savjetnik može pomoći 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, s izazovima s kojima se susrećete prilikom stvaranja gotovih proizvoda. 

Koje su to prednosti za Vas?

Tehnički seminari i razvoj proizvoda

Tehnički seminari i razvoj proizvoda

 
Specijalističko osposobljavanje za poboljšanje trenutnog asortimana proizvoda, razvoj novih recepata ili uspoređivanje proizvoda s konkurentima. Okus, svježina, tekstura, interakcija sastojaka, prehrana i uparivanje hrane - trening, stručno savjetovanje i tehnički seminari o svim aspektima razvoja proizvoda.

Kategorizacija proizvoda

 
Realni ciljevi profitabilnosti mogu se analizirati i postaviti za sve kategorije proizvoda a zajedno možemo razraditi strategije za postizanje tih ciljeva.
Kategorizacija proizvoda
Profiliranje proizvoda

Profiliranje proizvoda

 
Koje su najvažnije karakteristike svakog vašeg proizvoda? Je li to tekstura? Ili možda okus? U našim Centrima za inovacije raditi ćemo na način koji odgovara vašoj publici, prvo se koncentrirajući na razvijanje jedinstvenih karakteristika vašeg proizvoda. Potom će se rangirati proizvodi različitih proizvođača kako bi se utvrdilo zašto neki proizvodi postižu bolji rezultat od drugih. Konačno, mogu se razviti prilagođena rješenja koja će omogućiti stvaranje proizvoda koji apeliraju izravno na ciljano tržište.

Centar za industrijsko pekarstvo

Centar pruža kupcima uređaje i alate za razvoj specifičnih gotovih pekarskih proizvoda te za istraživanje i testiranje novih aplikacija prije pokretanja proizvodnje.

Centar za industrijsko slastičarstvo

Centar industrijskim slastičarnicama nudi potpuno opremljen ispitni centar posvećen tehnološkim inovacijama i optimizaciji procesa.