Centar za industrijsko pekarstvo

Pomoć na industrijskoj razini

Industrijske i poluindustrijske pekarnice diljem svijeta suočavaju se s izazovima koji su vrlo različiti od onih s kojima se suočavaju obrtnici, uglavnom zbog razlika u opsegu i brzini proizvodnje. Kako bismo pomogli našim industrijskim kupcima u rješavanju i prevladavanju tih izazova, uspostavili smo 11 međunarodnih centara za stručnost u pekarstvu (International Bakery Competence Centers - IBCC) diljem svijeta.

Pilot projekt

IBCC osigurava kupcima iz cijelog svijeta objekte i alate za razvoj posebnih pekarskih rješenja te za istraživanje i testiranje novih aplikacija prije pokretanja proizvodnje. U tu svrhu IBCC-ovi su izgrađeni s potpuno opremljenim pilot pekarnicama koje su posebno dizajnirane za povećanje tehnoloških inovacija i poboljšanje učinkovitosti procesa.

Prilagođena rješenja

U IBCC-u, naši lokalni timovi istraživača i tehničkih savjetnika prate trenutne trendove povezane sa sastojcima, interakcijama, procesima i tehnologijama. Kao rezultat toga, naši kupci dobivaju cjelovit paket prilagođenih rješenja koja obuhvaćaju opskrbu sastojcima, razvoj gotovih proizvoda i recepata koji rade s njihovom opremom i procesima, kao i implementaciju procesa i ocjenjivanje proizvoda. 

IBCC također nude treninge o specifičnim industrijskim primjenama i tehnologijama, tako da naši kupci uvijek mogu raditi na vrhu pekarske znanosti i inovacija. 

Kako biste saznali više, kontaktirajte vašeg najbližeg Puratos predstavnika