U posudu stavimo sve sastojke za biskvit. Miksamo sve dok se sastojci ne spoje i dobije jednolična smjesa. Smjesu prebacimo u kalup s papirom za pečenje. Poravnamo i stavimo u pećnicu na 180°C , 15-20min. Potrebna su nam dva biskvita.
Krema od 70% čokolade:
Zagrijemo šećer, vrhnje, mlijeko i žutanjke dok se sastojci ne spoje. Prelijemo preko čokolade i promiješamo. Lagano umiješamo vrhnje. Stavimo na biskvit manjeg promjera i stavimo u shocker.
Mousse od čokolade:
U posudu stavimo čokoladu i Palomu Bavarois. Zagrijemo mlijeko i prelijemo. Promiješamo sve zajedno. Umiješavamo lagano prvi dio vrhnja Festipak. Drugio dio vrhnja izmiješati jače i lagano umiješavati u ostatak moussea. Tortu prije glaziranja smrznemo i prelijemo zagrijanim do 45°C, Miroir Glassage Chocolate Noir-om.
Postupak slaganja:
biskvit - pola moussea - insert od čokolade 70% - završetak ostatkom moussea
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici, prepoznali ponovljene posjete i preferencije, kao i za mjerenje i analizu prometa. Da biste saznali više o kolačićima, uključujući i kako ih onemogućiti, pogledajte našu politiku kolačića. Klikom na "Prihvaćam sve kolačiće" pristajete na upotrebu svih kolačića.