Sensobus

Istraživanja na mjestima gdje se nalaze potrošači

U Puratosu znamo da su potrošači vrlo specifični u pogledu onoga što jedu i da se njihove želje neprestano razvijaju, čak i na lokalnoj razini.

No praćenje promjena ukusa može biti težak zadatak, a kamoli pretvoriti ih u poslovne mogućnosti. Kako bismo našim kupcima pružili uvid u to kako potrošači ocjenjuju njihove proizvode, postavili smo jedinstvenu uslugu senzorne analize. Zatim smo otišli korak dalje i lansirali Sensobus.

Mobilno senzorno rješenje

Sensobus je jedinstveni i potpuno opremljeni laboratorij senzorne analize na kotačima koji može putovati do mjesta gdje potrošači kupuju hranu i primiti do 250 ljudi dnevno. Ciljanje kupaca i otkrivanje njihovih preferencija nikada nije bilo lakše.

Sensobus također omogućuje i testiranje koncepata cijena, marketinga i komunikacije. Kakvu vrstu pakiranja potrošači preferiraju, što povećava njihovu percepciju marke, koje informacije trebaju i uzimaju u obzir prilikom odabira? U samo nekoliko dana terenskog rada, reprezentativni uzorak može se prikupiti u samom središtu relevantne ciljne publike.

Informiranje o razvoju proizvoda

Nakon što se ukrcaju na Sensobus, volonteri sjede u jednom od osam senzornih kabina te im se predstavlja izbor pekarskih, slastičarskih ili čokoladnih proizvoda (ovisno o provođenju istraživanja).

Bilo da ste u Sjevernoj Americi ili Europi, Sensobus omogućuje brz i jednostavan način da dospijete u srž želja vaših potrošača. 

Uz to, 10 godina stručnog znanja u istraživanju potrošača omogućuje usporedbu rezultata s industrijskim prosjekom unutar kategorije istraživanja i regije.

Kompletna ponuda - Vama na raspolaganju

Čitav niz mobilnih rješenja senzorne analize potrošača dostupan je širom svijeta. Sensobusi su aktivni u Europi i Sjedinjenim Državama, a Sensovan vozi preko Iberice. U azijsko-pacifičkom okrugu postoje 3 Sensobox-a, koji su mobilni laboratoriji  u obliku štandova koji se mogu instalirati u trgovačkim centrima ili na bilo kojoj drugoj lokaciji. U ovom trenutku jedan se Sensobox nalazi u Kini, jedan u Maleziji za područje jugoistočne Azije i jedan dijele Novi Zeland i Australija.

To je tradicionalno istraživanje provedeno na suvremen način.

Da biste saznali više o najbližem Sensobusu ili Sensobox-u, kontaktirajte svojeg predstavnika Puratosa.