Puratos zaposlenici

Puratos se zalaže za pružanje svojim zaposlenicima profesionalno okruženje u kojem su učenje i razvoj karijere ključni elementi. Kombinirajući znanost i umjetnost, utkane u našu povijest inovacija no uz pogled prema budućnosti, naša Puratos Magic kultura omogućiti će vam da oslobodite svoj talent u našoj grupi.

Puratos je itekako međunarodna briga. Njegovi proizvodi i usluge dostupni su u više od 100 zemalja, a više od 80 Puratosovih podružnica zapošljava preko 9.000 ljudi širom svijeta.

To također predstavlja udvostručavanje broja zaposlenih u posljednjih 10 godina. Potičemo naše zaposlenike na suradnju i preuzimanje vlasništva nad tim postignućima gradeći učinkovita rješenja koja donose veći uspjeh našim kupcima.

Kako ćete Vi graditi svoju čaroliju?

Započet ćete svoj put učenja prvog dana, kada ćete kao pridošlica sudjelovati u našem Puratos programu dobrodošlice. Kao prvi korak u vašem sveobuhvatnom uvodnom programu, upoznaje vas se s našom poviješću, kulturom, proizvodima, pristupom kupcima i potrošačima i našom predanošću održivosti. To se postiže sastancima s kolegama, igrama i zadacima, a prati ih interaktivni e-tečaj.

Suradničko okruženje

Puratos vjeruje u timski rad. Znanje dijelimo globalno putem naših unutarnjih i vanjskih mreža, dijeleći najbolje prakse, inovacije i mogućnosti kroz našu organizaciju. Surađujemo s multidiscipliniranim timovima, kao i s vanjskim poslovnim partnerima, uključujući naše kupce (B2B) i njihove kupce (potrošače, B2C).

Puratos vjeruje u dugoročne ciljeve, a ne u brze pobjede. To znači da aktivno ulažemo u budućnost. Činjenica da naša tvrtka ima preko 8 Centara za inovacije i troši 2,2% prometa na istraživanje i razvoj, svjedoči točno tome . 

Puratos Sveučilište, iskustvo s potpisom

S inovacijama u središtu svega što radimo, Puratos demonstrira svoju predanost kontinuiranom učenju putem našeg Puratos Sveučilišta, nudeći kombinirano iskustvo učenja tijekom karijere.

Kroz naš prilagođeni Puratos program vođenja, naši sadašnji i budući zaposlenici postaju strastveni ambasadori naše čarobne kulture. Kao pouzdani partneri u inovacijama, oni mogu uspjeti u našem brzom okruženju s visokim performansama.